Yüzü Uzun Gösteren Perçemler

Küçük ve yuvarlak yapıda bir yüzünüz varsa, olduğundan daha uzun göstererek, sevimli değil de güzel görünmenizi sağlayabilirsiniz. Yuvarlak yüzlü hanımların en büyük sıkıntılarından biri; saatlerce saç ve makyaj hazırlığı yaptıktan sonra, çok güzelsin iltifatı yerine, çok sevimlisin iltifatı almaktır.

Yüzü Uzun Gösteren Kakül Modelleri

Yüzünüzü olduğundan daha uzun göstermek istiyorsanız, alın boşluğuna ihtiyacınız vardır. Bu durumda, kaşlara kadar düz inen ve alnı tamamen kapatan kakül modeli, sizin kesinlikle uzak durmanız gereken bir modeldir. Alnın tamamen kapanması, yüzünüzü kare şeklinde gösterecektir.  Alnın bittiği be saçların başladığı noktadan, saçların iç kısmına doğru 3 santim, yani tam tepe noktaya yakın yerden öne ayrılarak, alnın bir kenarını kapatan, yüzün yanına doğru inen perçem, tam sizin ihtiyacınızı karşılayacak modeldir. Asimetrik kesimli bir saça sahipseniz, perçemi iki taraftan indirmek yerine, asimetriliği yaratan uzun kısmın tek tarafta indirilmesi, etkiyi arttıracaktır.

Yüzü Uzun Gösteren Saç Modelleri

Bir tür ilizyon etkisi yaratmak için, kakülleri öne doğru taradığınız çizginin öbür tarafında kalan saçlarınızı, tepe noktasında, krepe ile yaratacağınız gizli bir kabarıklı ile yüzünüzü daha uzun gösterebilirsiniz. Saçlarınızı topuz veya at kuyruğu yapacaksanız, bu krepe daha çok işe yarayacaktır. Serbest bırakılmış saçlarda, yine krepe ile yükseltilmiş tepe kullanılmak isteniyorsa, bol miktarda saç spreyi ile sabitlenmesi uygun olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Örgü İçerisinde Örgü Saç Modeli

Kaynana Topuzu Modelleri

Saçı Örerek Uzatmak Mümkün mü?