Yüzü İnce Gösteren Perçem Modelleri

Genellikle çıkık elmacık kemikli veya yuvarlak yüz hatlarına sahip kadınların kullanmak istediği saç modellerinin amacı; yüzü olduğundan biraz daha ince göstermeye çalışmaktır. Bir tür göz yanılması yaratmak amacıyla, saç şeklinizi değiştirerek bu amacınıza ulaşabilirsiniz.

İnce Yüz İçin Kakül Modelleri

Alnınızın tamamen açık olması, saçlarınızı geriye tarayarak sımsıkı arkadan toplamak veya tam ortadan ayırarak yine sıkı şekilde arkadan toplamak, yüzünüzü olduğundan çok daha fazla ön plana çıkaracağından, istediğiniz etkinin tam tersini yaratır. Perçem yani kakül kullanarak bu etkiyi azaltmak elinizde. Sadece alnı değil, yanaklara doğru inceleyerek uzayan ve yüze bir çerçeve çizen perçem modelleri, yüzünüzü istediğiniz gibi ince göstermeye uygun olacaktır. Saç renginiz, çok açık değil, kahve tonları ise bu etkiyi çok daha rahat yaratabilirsiniz.

İnce Yüz İçin Saç Şekilleri

Yüzünüzü daha ince gösterebilmek için, saçlarınızı geriye taramak veya ortadan ayırmak, yanlış olacaktır. Saçlarınızı seçeceğiniz bir taraftan, yandan ayırmak suretiyle, hafif öne gelecek şekilde tarayarak, perçemlerinize de hafif doğal dalga verirseniz, istediğiniz gibi yüzünüzün ince görünmesini sağlayabilirsiniz. Bob model kestirdiğiniz saçlarınızın, omuzlara değmemesi gereklidir. Bu model saçlarda, arka kısa ve ön asimetrik uzun olduğundan, bir tarafı iyice kısaltabilir veya bir kulağınızın arkasına toplayabilirsiniz. Uzun saçlarınız varsa, yandan ayırarak, hafifi öne doğru taradığınız saçlarınızı serbest dalgalı bırakıp, enseden gevşek toplayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Örgü İçerisinde Örgü Saç Modeli

Kaynana Topuzu Modelleri

Saçı Örerek Uzatmak Mümkün mü?