Papatya ile Yapılan En Güzel Gelin Saçı Modelleri

her zaman saflığın, sadeliğin ve güzelliğin sembolü olmuştur. Gelinlerin de son dönemlerde doğallığa yönelmesi ile birlikte sadece papatya değil hemen her çiçek türü gelin saçlarında yerini almaya başlamıştır. Ancak papatyanın canlısını kullanmak ciddi bir risktir. Çiçek kararabilir, koparak bozulabilir. Bu nedenle yapay papatyalardan faydalanmalısınız.

Papatya Gelin Saçında Nasıl Kullanılır?


Papatyalar, gelin saçı için kullanılacağı zaman genellikle taç şeklinde kullanılmıştır. Taçlar, kafa çevresini tamamen çevreleyebileceği gibi sadece üst ya da yan kısımlarda olabilir. Papatyalı bir model düşünüyorsanız; ilk tercihiniz açık bırakacağınız saç modellerinden yana olmalıdır. Elbette toplu modellerde de kullanılması mümkündür. Ancak daha çok kır düğünü temasını yansıtan papatyalı toka ve taçlar, kırık maşalı, hafif dalgalı açık ve doğal bırakılmış saçlar modelleri için daha uygundur.

Papatyalı Saç Modelleri Hangi Gelinliklerle Kombinlenir?


Papatyalı saç modeli tercih ediyorsanız; gelinlik seçiminize dikkat etmelisiniz. Ağır, yoğun taşlı gelinliklerle papatyalı bir saç modeli kullanmak pek uygun olmayacaktır. Kır düğünü, havuz başı düğün temasına uygun olan papatyalarla birlikte bohem tarzı, tiril tiril gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde ayakkabı ve aksesuar seçiminde de sadelikten yana olmanız daha uygun olacaktır. Tüm kombini bu tarzda yaptıktan sonra dikkat edilecek son nokta makyajdır. Makyajda abartıya kaçmamanız tarzın tam anlamıyla tamamlanmasına etki edecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Örgü İçerisinde Örgü Saç Modeli

Kaynana Topuzu Modelleri

Saçı Örerek Uzatmak Mümkün mü?