Modern Kısa Saç Modelleri

Bayanların en önem verdiği konulardan biri saçlarıdır. Kıyafeti tamamlayan saçlar şekil ve renk bakımından moda ya uymalıdır. Özellikle son zamanlarda kısa saç modelleri revaçta olup kullanımı da bayanlar için kolay olmaktadır. Kısa saç modelleri her bayana iyi olmamakla beraber kesiminin de iyi bir kuaförden çıkması gerekmektedir.

2015 de kısa saç modeli uçta kesimler olmaktadır. En göze çarpanlar ise asimetrik kesimli olanlar, retro dalgalar, dalgalı küt şeklini almış kısa bob modellerdir.

İlerleyen yaşlarda saçların bakımsızlaşmasıyla saçların kısaltılarak modern bir görünüme kavuşması çoğu bayanın tercihi olmaktadır. Ama uzun saçların bir anda kesilmesi zor olacağı için kademeli kesmek daha cazip olmaktadır.

Kısa saçlarla daha modern ve çekici görünmek her bayanın istekleri arasındadır. Bunun için doğru kesim çok önemlidir. Aynı zamanda saçın kesimiyle beraber rengi de ayarlanarak çekici hale kavuşulabilir.

Kısa saç modellerine nasıl şekil verilebilir?

Kısa saçlara jole ile şekil verilebilmektedir. Joleyi saça sürerek geri taranabilir, dağınık saç modeli yapılabilir, alın bölgesi geniş olanlar saçı öne getirerek kahkül şeklini vermektedir. Daha da kısa saçlı olanlar saçlarını dikerek uçta görüntüyü yakalamaktadırlar.

Kısa saç modelleri aynı zamanda yüzü daha çok ön plana çıkardığı için takı ve makyajla daha hoş görüntü yaratılabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Örgü İçerisinde Örgü Saç Modeli

Kaynana Topuzu Modelleri

Saçı Örerek Uzatmak Mümkün mü?