En Güzel Salaş Gelin Saçı Modelleri

Salaş kelimesinin anlamından da anlaşılacağı üzere salaş saç modelleri aslında bir bakımdan dağınıklığı, doğallığı ifade eder. Son dönemlerin modası haline gelen doğal gelinlikler ve saçlar, gelin adaylarının rahatlığı bakımından da daha doğru tercihler olacaktır.

Açık Salaş Gelin Saçları

Salaş saç modelleri için en uygun şekil saçların açık bırakılmasıyla oluşturulabilmektedir. Gelin konusunda beyaz tabusunun da yıkılmış olması seçenekleri daha da artırmıştır. Saçlara salaş bir hal vermek için saçların hafif dalgalı olarak tasarlanması ve biraz da krepe uygulanması yeterli olacaktır. Hafif elektrikli görünmesi saça daha salaş bir görünüm verir. Açık modeller tercih ettiğinizde saça salaşlığı bozmayacak şekilde çiçek detaylarıyla hareketlendirebilirsiniz. Üstelik artık beyaz ile sınırlı değilsiniz ve pudra, bej, pembe çiçeklerin yeşil yapraklarla çeşitlendirilmiş olanlarını kullanabilirsiniz.

Toplu Salaş Gelin Saçları

Salaş saç modelleri toplu saçlara uygulanamaz gibi bir kural asla yoktur. Hatta kimi zaman açık modellere göre toplu modellerde daha uygun görünebilirler. Tamamen dağınık topuzlara, bir kısmı serbest bırakılmış topuzlara, dağınık şekilde örülmüş toplu saçlara, krepelerle ve hafif elektriklenmelerle salaş bir görünüm kazandırılabilir. Toplu salaş saç modellerinde de çeşitli aksesuarlar kullanılarak gelinlikle uyum sağlanabilir. İri aksesuarlar yerine daha zarif hafif taşlı, sallantılı bohem tarzı taçlar çok daha uygun olacaktır. Çiçekli aksesuarlar ise toplu salaş saçlarda pek tercih edilmez.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Örgü İçerisinde Örgü Saç Modeli

Kaynana Topuzu Modelleri

Saçı Örerek Uzatmak Mümkün mü?