En Güzel Doğal ve Sade Gelin Saçı Modelleri

Gelinlerin artık saçlarını yoğun ve abartılı topuzlar yapması konusunda baskılar giderek azalmıştır. Böylece son dönemin gelinleri, günümüzde her anlamda bir akım haline gelen doğallığa ve sadeliğe yönelmişlerdir. Üstelik doğal ve sade bir gelin saçı için illa ki saçın açık bir model olması da gerekmez. Toplu saçlar için de artık sadelik avantajı söz konusudur.

Açık ve Sade Gelin Saçları

Topuzun genel olarak abartılı bir model olduğu düşünülmesinden dolayı gelin adayları doğallığı yakalamak için açık gelin saçı modellerine yönelmiştir. Bu tür modeller tamamen açık olabileceği yarım toplama şeklinde de tasarlanabilir. Açık ve hafif dağınık saç modelleri zarif taçlarla, minik ve taşlı tokalarla, iri çiçek detaylarıyla hareketlendirilebilir. Taçların bohem tarzına uygun olarak takılması da dönemin modası haline gelmiştir. Açık bir model düşünüyorsanız; saçların hareketini iri dalgalar şeklinde yaptırmanız daha doğrudur.

Toplu ve Sade Gelin Saçları

Toplu ve sade bir saç modeli düşünerek biraz olsun rahat olmak istiyorsanız; tıpkı açık modellerde olduğu gibi farklı alternatifleriniz var. Saçlarınızı dağınık topuzlar şeklinde ya da örgü stilinde toparlatabilirsiniz. Bu tür modelleri yaptırdığınızda aksesuarlarınızı doğru seçerseniz; doğallığınızdan da bir şey kaybetmezsiniz. Toplu saç modellerinde, tasarım aşamasında, saç üzerine ne kadar yoğunlaşılırsa saç o kadar abartılı bir hal alır. Bu nedenle henüz tasarım aşamasındayken saçı kendi haline bırakmak daha doğrudur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Örgü İçerisinde Örgü Saç Modeli

Kaynana Topuzu Modelleri

Saçı Örerek Uzatmak Mümkün mü?