2016 Renkli Saç Modası

2016 yılına damgasını vuran renkli saç modası özellikle son günlerde patlama yapmış gibi gözükmektedir. Birçok ünlünün saçlarını farklı renklere boyaması sonucu oluşa bu akıma çok fazla insan katılmıştır. Farklı saç renkleriyle hayatına bir değişiklik getirmek isteyenler bu akımın gelişmesine yardım etmişlerdir.

Farklı Saç Renkleri İle Hayatı Renklendirin

Son yıllarda hayatımıza giren birbirinden farklı saç renkleri sıradanlığın sınırlarını aşmıştır. Kızıl, pembe, mor, mavi, gri gibi birçok farklı saç rengi bulunmaktadır. Bunların en popüler olanları kızıl, gri ve mavidir.

Renkli Saçlara Ombre

Farklı saç renklerinin kullanılması gibi ombrede hayatımıza son yıllarda girmiş olan bir akımdır. Ombre saç renginin açılarak uygulanmasıdır. Saç dibinde koyu ortalarda daha açık en altta ise en açık ton bulunur. Aynı rengin farklı tonlarının kullanıldığı bu uygulama farklı saç renklerinde de uygulanabilmektedir.

Özellikle gri renkte çok fazla görmeye alıştığımız bu uygulama mor, kırmızı, mavi renkte de oldukça sık kullanılmaktadır.

Farklı Renkleri Kullanmanın Zorlukları

Alışılmışın dışında bir renk kullanan bayanların dikkat etmeleri gereken şeyler vardır. Bunlardan biri çok fazla dikkat çeken renkler yüzünden tüm gözlerin üzerinizde olacak olmasıdır.

Bir diğer dikkat edilmesi gereken durum ise farklı renklerin çok fazla bakım istemesidir. Kullandığınız renkler çok kısa bir sürede akacağı için devamlı boyatmanız gerekecektir. Buda saçınızın yıpranmasına sebep olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Örgü İçerisinde Örgü Saç Modeli

Kaynana Topuzu Modelleri

Saçı Örerek Uzatmak Mümkün mü?