2016 Mor Saç Trendi

Son yıllarda renkli saç modelleri oldukça revaçtadır. Özellikle kızıl renginde artış çok fazladır. Son birkaç ayda moda olan gri saçtan sonra bu sıralar mor saç gündemde. Artık normal sayılan saç modelleri ve renklerinin dışına çıkılarak farklı tarzlar ve renkler aranmaya başlamıştır.

Farklı Olmak İçin Mor Saç

Son zamanların yeni trendi olan mor saç özellikle üniversite yıllarında olan genç kızların tercih ettiği bir saç modelidir. Farklılık arayan saçlarından sıkılmış kişilerin tercih edebileceği mor renk cesaret isteyen bir seçimdir.

Mor Saç Tercih Edilirken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Mor saç rengi saça uygulanırken saçın sağlıklı olması gerekmektedir. Zor bir renk olan morun hangi rengin üzerine uygulanacağı da son derce önemlidir. Bu sebeple profesyonel birine danışmak şarttır.

Mor Rengin Farklı Kullanım Şekilleri

Mor renk saça tamamen uygulanabildiği gibi birkaç renkle kombin edilip de uygulanabilmektedir. Bu renklerin başında siyah gelmektedir. Siyah saçın arasında gölge şeklinde uygulanabilen bu saç rengi farklı renklerle de beraber kullanıldığında son derece güzel bir görüntü elde edilir.

Mor renk ile farklı bir trend yakalamak isteyen kişiler bu günlerde bir moda akımı yaratmaya başlamışlardır. Bu sebeple son günlerde her yerde görmeye alıştığımız bu saç rengi yaz aylarının da gelmesiyle daha da moda olacak gibi gözükmektedir.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Örgü İçerisinde Örgü Saç Modeli

Kaynana Topuzu Modelleri

Saçı Örerek Uzatmak Mümkün mü?